Om Rasmus Kragh

Rasmus Kragh er certificeret coach og mentaltræner, og lever professionelt af at flytte mennesker.

Han er uddannet master practitioner fra Copenhagen Coaching Center og har den højeste akkreditering hos EMCC (European Mentoring & Coaching Council). Ledere, beslutningstagere, thought leaders og generelt mennesker der er ambitiøse med livet, er oftest dem der kontakter Rasmus, når de har brug for hjælp til at flytte sig.

Med en baggrund som elitesportsudøver; en årrække som sergent Hæren, hvor han prøvede kræfter med optagelsen til Jægerkorpset; tidligere bopæl i Norge hvor han tog uddannelser i alpint friluftsliv og sportsfysiologi; års erfaring med at lede ekspeditioner og guide kunder til toppen af bjerge rundt omkring i verden og et NGO projekt hvor han hjælper psykisk skadede soldater og politifolk tilbage til et bedre ståsted i livet, har Rasmus en bred pallette af erfaringer i livet at trække på.  

I offentligheden er Rasmus nok bedst kendt, som den første og eneste dansker der har besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest, uden medbragt ilt. En personlig rejse der er skildret i to anmelderroste dokumentarfilm (DR1 2021) og i bogen ”Egotrip” (Lindhardt & Ringhof 2020).

I sine foredrag inspirerer og motiverer han individer og virksomheder til, hvordan de kan nå toppen af deres egne bjerge, bygge bedre motivation, og skabe mere menneskelig bæredygtighed og mening, uden at gå på kompromis med ambitionerne.

Mere info ?

Kontakt mig via formularen og lad os komme i gang med samarbejdet.