Foredrag
og oplæg

Book Rasmus Kragh til oplæg og foredrag. Rasmus er en efterspurgt oplægsholder og kan bookes direkte til specifikke oplæg og foredrag eller via Athenas.

 

 

Retning frem for hastighed

Bedre præstationer og større mental sundhed

Hvordan skaber vi motivation, som ikke smuldrer i modgang eller fordamper, når vores mål er nået? Midt i nutidens præstationsræs glemmer vi nemt, at det enkelte menneskes motivation er fundamentet for fremdrift. Det er muligt – og vigtigt – at skabe en sund og bæredygtig performance-kultur, hvor vi opnår succes på den lange bane og skaber mere mening og balance i vores liv, uden vi behøver at sænke ambitionsniveauet.

Med afsæt i egne erfaringer som bjergbestiger, mentaltræner og coach giver Rasmus Kragh sit bud på, hvordan medarbejdere ved at arbejde med deres egen selvbevidsthed kan skabe et bedre mentalt helbred, der gavner i både privat- og arbejdslivet. Han kommer ind på, hvordan vi må sætte proces over kortsigtede resultater, mennesker over profit samt indse, at mental sundhed er det vigtigste, vi har. Dertil opfordrer han alle til at være mere ambitiøse på egne vegne og sætte egen selvrespekt højt.

Gennem bæredygtig motivation, regenerativ tankegang og mental balance viser Rasmus vejen til øget motivation på arbejdspladsen, netop ved at fokusere på medarbejdernes mentale sundhed – for en sund medarbejder er en god medarbejder. Han udfordrer jeres fælles retning samt giver jer indsigter og værktøjer, der kan sikre, at I forstår jeres fulde potentiale og får det omsat til konkrete resultater.

Mount Everest uden ilt

 

Bliv bjergbestiger i dit eget liv

I 2019 besteg Rasmus Kragh Mount Everest uden brug af kunstig ilt – som den første og eneste dansker nogensinde. Det tog ham fire års fuldtidsdedikation og tre forsøg at nå toppen, og undervejs udviklede hans tilgang sig fra at være et højrisikofyldt eventyr til at blive en professionel sport.

Samtidig ledte det Rasmus ind i en dyb mental krise, og han måtte se i øjnene, at han havde presset sin krop og sit sind til det yderste. Vejen til toppen og den efterfølgende tid har lært ham at omfavne modgang og udfordringer samt gøre frustrationer til brændstof.

Rasmus har udviklet et hudløst ærligt foredrag, hvor han fortæller, hvorfor vi skal turde at kaste os ud i hårde ting i livet. Han giver dig konkrete værktøjer til at vende modgang til nye muligheder og din egen sårbarhed til styrke samt til at tage egenkontrol over motivationen i dit liv.

Med et solidt bagtæppe af bjergbestigeranekdoter vil Rasmus med garanti udfordre din måde at tænke på og inspirere dig til at stoppe op og overveje, hvordan du selv griber tilværelsen an. 

Oplæg hos Norlys

”Rasmus har en stærk historie om at sætte sig et ultimativt mål og nå det. At gøre det næsten umulige på ren viljestyrke. Det kan inspirere andre til at turde sætte sig store mål i livet og gå efter dem. Men allervigtigst kan hans fortælling lære os, at det ikke kun er målet eller bjergtoppen i sig selv, vi bør jagte og have fokus på, men måske i højere grad den mulighed, der er for læring og indsigt i os selv, som vejen til målet rummer. Dér på bjergsiden, i vinden – med kolleger, venner, familie i vores nærvær – finder vi os selv og måske endda også meningen med det hele.”

Stina Bonde, Senior Director HR, Norlys

Afspil video

Book et foredrag

Send en forespørgsel på et foredrag. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Mere info ?

Skal vi gå i dialog om, hvordan vi kan skabe et oplæg eller et foredrag der flytter dig, dit team eller jeres medarbejdere?